Souverein aan de leiding bij schaakvereniging

16 oktober 2008
Souverein aan de leiding bij schaakvereniging

PAPENDRECHT - In de strijd om de clubtitel van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam gaat na zes speelronden Magnus Souverein aan de leiding.
Hij wordt gevolgd door Johnny Nap en Wim Goossens. Dat zijn verrassende namen, maar de sterkere clubspelers spelen remise tegen elkaar of ze zijn verhinderd. De topper tussen Meinte Smink en Kees Brinkman eindigde vorige week ook in remise. Souverein profiteerde door van Chris Korteweg te winnen. Een verrassing was de winst van Jack de Ruijter op Diana Gairabekova.
Intussen is ook de eerste ronde gespeeld van de regionale competities. Het eerste team van Papendrecht/Alblasserdam begon sterk met winst bij WSV in Waddinxveen. Het jeugdige tweede team moest verlies incasseren bij favoriet Unilever, terwijl het derde team een verwachte zege behaalde op HZP Schiedam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.