Automobilist rijdt door na aanrijding

15 oktober 2008

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 14 oktober omstreeks kwart voor 8 heeft een kleine kettingbotsing plaatsgevonden op de N3 ter hoogte van de afslag richting Gorinchem.

Een automobilist kon door nog onbekende oorzaak niet op tijd remmen en klapte met een behoorlijke snelheid tegen een stilstaande auto.

De automobilist die de aanrijding veroorzaakte bekommerde zich niet om de slachtoffers en scheurde met een flinke snelheid de snelweg op richting Gorinchem. Door de botsing liepen de bestuurder en twee inzittenden licht letsel op aan hoofd en nek. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.