SportSteward van start in de Drechtsteden

14 oktober 2008
SportSteward van start in de Drechtsteden

PAPENDRECHT - ProSecretary uit Papendrecht ondersteunt de educatieve onderneming "SportStewardPromotion" met het verrichten van secretariële werkzaamheden.  
 
SportStewardPromotion stelt zich ten doel: ”Sociaal economische activering van jongeren en andere groepen door middel van het aanbieden van trainingen en opleidingen, waaronder de training sportsteward, met als doel terugleiden naar scholing en/of werk”.
 
Na zeer succesvolle projecten in 2006 en 2007 worden thans, in samenwerking met o.a. het ROC ID College Zoetermeer, Sparta Rotterdam en Sport & Event Security (evenementenbeveiligingsbedrijf) voor 45 jongeren uit Rotterdam opleidingen en inkijkstages als sportsteward verzorgd. Binnenkort zal eenzelfde project in Katwijk en omgeving worden gestart. Hier zullen ook inkijkstages worden verzorgd bij de hoofdklasse amateurvoetbalverenigingen, zoals Quick Boys en FC Lisse.
 
Het is de bedoeling om in 2009 dit succesvolle project in nog meer steden te introduceren. Hierbij wordt o.a. gedacht aan Den Haag en dus ook de Drechtsteden. Hier worden reeds met betrokken instanties gesprekken gevoerd.
 
Bij dit project wordt intensief samengewerkt met gemeenten, opleidingscentra, jongerenwerk en instanties op het gebied van werk (zoals CWI en UWV). Trainingen kunnen lokaal plaatsvinden, maar ook in het trainingscentrum voor Sport & Event Security op het terrein van Stadion Feijenoord in Rotterdam en/of in het trainingscentrum van SportstewardPromotion in het Spartastadion.
 
Inkijkstages vinden in Rotterdam o.a. plaats op grote evenementenlocaties, zoals de stadions van Sparta en Feyenoord, Ahoy, het Topsportcentrum en het Stadion van Neptunes.
 
Zijn er in de Drechtsteden instanties, jongeren, werkzoekenden, opleidingsinstituten, of ondernemingen, die meer over dit project willen weten? Neem dan contact op met het secretariaat van ProSecretary, tel. 078 - 750 25 21 of via www.prosecretary.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.