Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk nog dichter bij de bewoners door eigen website

14 oktober 2008
Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk nog dichter bij de bewoners door eigen website
PAPENDRECHT - Sinds dinsdag 14 oktober beschikt het wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk over een eigen website, te vinden onder www.molenvlietwilgendonk.nl en is gebouwd door Bezichtig.nu Internetdiensten.
 
Deze website geeft ten eerste informatie over hoe nauw het wijkplatform betrokken is bij het dagelijks leven van de wijkbewoners. Er is niet alleen algemene informatie over de opzet van het wijkplatform, maar ook actuele informatie over wat er in de wijk leeft, welke doelen er zijn gesteld en wat de voortgang hiervan is. De inhoud van de website dient te leven en zal continu doorontwikkeld worden.
 
Nu al weten de bewoners van de wijken Molenvliet en Wilgendonk het bestuur van het wijkplatform zeer geregeld te vinden per brief of per mail. Een ander doel van de website is daarom het verzamelen van nóg meer reacties. Vanaf de start is er een gastenboek waarop bezoekers kunnen reageren op onderwerpen van de website of zelf nieuwe ideeën kunnen aandragen. Als dit een succes blijkt, zal gekeken worden naar het opzetten van een digitaal discussieforum. Het bestuur van het wijkplatform hoopt dat de website bijdraagt aan het prettige samenleven in de Molenvliet en de Wilgendonk.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.