Prins Florisschool viert 25-jarig bestaan

14 oktober 2008
Prins Florisschool viert 25-jarig bestaan

PAPENDRECHT - De Prins Florisschool heeft in verband met haar 25-jarig bestaan een aantal activiteiten georganiseerd. Eén van de activiteiten was het maken van een circusvoorstelling door de kinderen. Dit onder leiding van de circusmeesters van circus Hannes & Co. In de week van 7 oktober heeft dit gezorgd voor 3 bijzondere dagen met heel veel lachende kinderen en schitterende optredens. Aan het einde van iedere dag mochten de kinderen hun kunsten vertonen aan het publiek dat bestond uit ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes. Een hele feestelijke week dus, die op woensdag ook nog eens extra feestelijk werd door een optreden van Elly en Rikkert in de Bethlehemkerk. Ook deze week zal nog in het teken staan van feestvieren en circus met een optreden van Maître Pierre en als afsluiting in de klas een tentoonstelling over het circusproject.
 
Bovendien zal er na de herfstvakantie nog een drietal uitvoeringen zijn van de musical "Net op Tijd". Deze wordt uitgevoerd door de leerkrachten van de Prins Florisschool op dinsdag, woensdag en donderdag in de week van 27 oktober in Theater De Willem om 19:30 uur.


Het optreden van Elly en Rikkert in de Bethlehemkerk

Het circus in de PKC-hal

Foto: Richard van Hoek
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.