Passaat masters succesvol in Engeland

13 oktober 2008

PAPENDRECHT - AV Passaat atleten zijn er in geslaagd om in het Engelse Harwich prijzen te behalen in de zware discovery run.

De atleten namen deel aan de 10 Km. Het heuvelachtige parcours was behoorlijk zwaar, waarbij tijdens het lopen langs de kust de sterke wind precies tegen was. Onze Nederlandse atleten wisten echter de Engelse atleten te verrassen met hun sterke prestaties. 

In de categorie 60+ wist Alex Halter de overwinning te behalen in 45.20 min en bleef daarmee zijn engelse concurrenten ruim 20 sec voor. Ook Arie vd Leun behaalde bij de mannen 50+ een eervolle 2e plaats  met een zeer scherpe tijd van 39.15 min. De masters Cees Westerhout (50+ 8e in 48,49 min) en John Geres (60+ 7e in 49.17 min) kunnen ook terugzien op een goed gelopen wedstrijd. Hiermee tonen de masters aan dat ze na het behalen van het Nederlands kampioenschap op de baan met gemak de overstap weer maken naar de weg.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.