Visser Hoveniers steekt PKC A4 in het nieuw

13 oktober 2008
Visser Hoveniers steekt PKC A4 in het nieuw

PAPENDRECHT - PKC A4 kan zich sinds het begin van het nieuwe seizoen vol trots presenteren in een nieuwe outfit.

Visser Hoveniers uit Papendrecht zijn experts in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel grote als kleine tuinen en zij hebben alle talenten van A4 van nieuwe trainingspakken voorzien. Deze ploeg speelt korfbal in de 2e klas en zij kunnen met hun trainers Rik Bakker en Gea Hartog dan ook weer netjes voor de dag komen hierdoor.

Foto: Peter Besemer
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.