Business Park Oosteind viert hoogste punt

11 oktober 2008

PAPENDRECHT - "Een feestje bij het slaan van de eerste paal is heel gewoon", vertelt Jaap Kruithof directeur planontwikkeling van Houwelingen Vastgoed, "maar bij het hoogste punt is het vaak met een borreltje afgedaan. Dat wilden wij dit keer anders."
En daarom is er besloten om deze keer een netwerkborrel te organiseren zodat ondernemers in een vroeg stadium de bouwlocatie van Business Park Oosteind aan de Ketelweg te kunnen bekijken maar ook met elkaar kunnen netwerken. 

Jaap Kruithof: "We hadden eerst het idee om een parachutist te laten landen op het terrein, maar dat blijkt toch vrij lastig te zijn. Vandaar dat we nu gekozen hebben het geld om te zetten in een cheque van € 2500,-. Deze cheque werd door verloting, uitgevoerd door wethouder Van Leeuwen, een leuk extraatje voor de gelukkige winnaar Leo Versteeg van het bedrijf Romotech.

businesspark oosteind

Kenmerken en bereikbaarheid Oosteind
Kenmerkend voor het Businesspark Oosteind is het bijzondere ontwerp, de brede straten met veel parkeerplaatsen en groen en de flexibiliteit. Hiermee krijgt het een hoogwaardige uitstraling. De bereikbaarheid aan de noordzijde van bedrijventerrein Oosteind is optimaal door de goede verbindingen met de A15 en via de N3 met de A16. Het project kent nog geen vertraging en wordt naar verwachting in het voorjaar van 2009 opgeleverd. Inmiddels is meer dan 60% verkocht. Meer informatie over het project is te vinden op www.businessparkoosteind.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.