Echtpaar Snip-Katuin 60 jaar getrouwd

10 oktober 2008
Echtpaar Snip-Katuin 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Op donderdag 9 oktober bezocht burgemeester De Bruin het echtpaar Snip-Katuin om hen namens de gemeente te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk.

Het echtpaar verhuisde i.v.m. de werkgelegenheid naar Papendrecht op 17 juni 1955 vanuit het plaatsje Weerdinge (Gemeente Emmen) met twee kinderen (een zoon en een dochter). In 1957 is er nog een zoon geboren. De heer Snip ging later bij Aviolanda werken. De heer en mevrouw Snip hebben 6 kleinkinderen en 1 achterkleinkind (het tweede is op komst).
Maar liefst 53 jaar woonden ze met veel plezier in de Pattrijsstraat, maar dit jaar moesten ze naar een gelijkvloerse woning in de Duivenstraat verhuizen.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.