Voordeel halen met de Drechtpas

08 oktober 2008
Voordeel halen met de Drechtpas

DRECHTSTEDEN - Voordeelorganisatie Drechtsteden introduceert deze maand met een advertentie in Dordt Centraal de Drechtpas, waarmee consumenten aantrekkelijke kortingen kunnen halen bij meer dan 100 winkels en bedrijven in de Drechtsteden.

Deze voordeelorganisatie wil de prijsverhogingen zoveel mogelijk beperken in de Drechtsteden en gaat hierbij collectief te werk.

Het voordeel van de Drechtpas:

  1. Bij meer dan 100 winkeliers die aangesloten zijn bij deze organisatie krijgt u korting.  Dagelijks komen er nieuwe aanbieders bij, waaronder ook winkels en bedrijven uit Papendrecht. Zie www.drechtpas.nl voor een overzicht van de winkeliers en de aangeboden korting.
  2. Zorgverzekeraars en energiebedrijven zijn bereid Drechtpas leden een flinke korting te verstrekken mits er genoeg leden worden aangebracht (de afspraken hiervoor zijn al gemaakt).
  3. Met diverse Pretparken en dierentuinen in geheel Nederland hebben is een overeenkomt gesloten voor het komende seizoen waar drechtpasleden een korting krijgen. Medio januari 2009 worden deze pretparken en dierentuinen op de website bekend gemaakt.
  4. De organisatie is nog dagelijks bezig om het aanbodpakket voor de Drechtpashouders uit te breiden.

Profiteer ook gelijk van de vele voordelen van de Drechtpas en meld u nu ook aan.

Papendrecht.net is officieel partner van Drechtpas en mag de consumenten in Papendrecht een voordeel van 5 euro per aanvraag voor de Drechtpas aanbieden. Als u de pasaanvraag invult op www.drechtpas.nl, vermeld u dan op het formulier bij "Eventuele vragen:" dat u via Papendrecht.net de pas aanvraagt, zodat u 5 euro korting op de contributie krijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.