Senioren TTV Papendrecht halen opnieuw uit

06 oktober 2008
Senioren TTV Papendrecht halen opnieuw uit

PAPENDRECHT - Vrijdagavond togen de selectiespelers van de TTV Papendrecht naar Katwijk a/d Rijn voor een treffen tegen Rijnsoever 1, samen met Papendrecht 1 middenmotor in de 1e klasse. Na een hele slechte seizoensopening bij Treffers 4 (1-9) volgde een onverwachte dikke winstpartij op TOGB 2 (10-0). Met gemengde gevoelens derhalve speelden Jeffrey de Bosscher, Eddie van Weelde en Richard Steenhuisen hun openingspartijen die alle in winst uitpakten. Ook het dubbel van Eddie en de ongetrainde Richard werd met winst afgesloten. Aan het eind van de avond stond er een verdiende 1-9 uitslag op het wedstrijdformulier en werd die ene nederlaag op het conto van Jeffrey geschreven. Met deze uitslag kruipt Papendrecht 1 naar de top van haar poule en creëert het afstand op de achtervolgers.

Na het dipje van vorige week won Papendrecht 2 vrijdag bij Salamanders 4 met 3-7. Man of the match werd Guido Houwing die evenals in zijn 1e wedstrijd een hattrick deponeerde. Moos Markesteijn, net geland uit Curaçao, liet zien dat een rustperiode ook goed kan uitpakken. Met twee zeges had hij een belangrijk aandeel in de zege. Joop Joosten kwam ditmaal slechts tot één persoonlijke zege, maar samen met Guido schreef hij ook het dubbel op naam van team 2. Hoewel niet iedereen in de poule een gelijk aantal wedstrijden speelde staat Papendrecht 2 nu toch aan kop van hun tweede klasse.

Ook Papendrecht 3 speelde afgelopen week een uitwedstrijd. In Ridderkerk was Taveri 3 donderdag gastheer voor Adino Bosch, Erik van Holten en Nathalie Nobel. Nathalie speelde haar eerste seizoenspartijen en het lukte haar om er één op haar naam te schrijven. Erik scoorde tweemaal. Helaas liet aanvoerder Adino het volledig afweten. Niet eenmaal kon hij zijn armen omhoog steken, ook zijn dubbel met Nathalie liep niet zoals gepland. Ondanks deze nederlaag blijft team 3 hoog genoteerd staan in hun 2e klasse. Op onderling resultaat mag Taveri 3 nu de ranglijst aanvoeren.

De Papendrechtse jeugdselectie kon het zaterdagmiddag thuis in de Kooy niet bolwerken tegen de selectie van Pecos. Zowel Arvin van Gameren, Wouter Lagendijk als Matthijs Rietveld kwamen slechts eenmaal tot scoren. Het dubbel van Arvin en Wouter ging naar de bezoekers uit Oegstgeest. Door de 3-7 nederlaag is Papendrecht 1 thans lantaarndrager in de promotieklasse A.

Papendrecht 4 noteerde zaterdag in Hendrik Ido Ambacht bij Serve 2 de vierde overwinning op rij. Max Kornet scoort tot op heden optimaal, nog niet eenmaal behoefde hij zijn tegenstander te feliciteren. Ook in het dubbel is Max nog ongeslagen, zaterdag speelde hij met Damian Ruts, die zelf tweemaal scoorde. De hattrick van Daniël Kleijn betekende een dikke 1-9 uitslag alsmede de koppositie in de 4e klasse D.

De pupillen van team 6 knokken echt voor elke overwinning. Lieron Viveen speelde met een zwaar gekneusde, wellicht gebroken hand. Pas na de wedstrijd wilde hij er in het ziekenhuis naar laten kijken. Toch eerst even zijn tweede seizoenshattrick spelen. Wellicht hierdoor geïnspireerd noteerde Jeremy van de Graaf zijn derde hattrick op rij en won hij samen met Seth Dijkstra het dubbel. Seth liet één puntje voor de eer aan het bezoekende Docos/Bubbeljungle 6. Papendrecht 6 leidt in hun pupillenklasse met 4 punten voorsprong op het Zwijndrechtse Shot 9.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.