Drinkwaard Schilders steekt PKC A1 en A2 in het nieuw

03 oktober 2008
Drinkwaard Schilders steekt PKC A1 en A2 in het nieuw

PAPENDRECHT - De junioren van PKC kunnen zich sinds het begin van het nieuwe seizoen vol trots presenteren in hun nieuwe outfit.

Drinkwaard Schilders uit Hendrik-Ido-Ambacht, die de korfbalclub al bijna 35 jaar sponsort, voorzag alle talenten van A1 en A2 van nieuwe shirts. Trainers Rob Visser, Robert de Jong, Brigitte van Roon en Corné Troost kunnen met hun team dan ook weer netjes voor de dag komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.