Praise in Papendrecht wordt vervolgd

03 oktober 2008
Praise in Papendrecht wordt vervolgd

PAPENDRECHT - De komende maanden zullen er weer een aantal praiseavonden plaats vinden die georganiseerd worden door “Praise in Papendrecht”. Deze praiseband bestaat nu een jaar en heeft vier mooie en goedbezochte avonden achter de rug. Er is veel ruimte om met elkaar voor en over God te zingen en er wordt een thema uitgewerkt. Deze avonden worden voortgezet en er komen er absoluut nog meer omdat er veel vraag is naar avonden als deze.

Weg van God
Op zaterdag 25 oktober wordt de eerstvolgende praiseavond georganiseerd. Het thema voor deze avond is “Weg van God”, de spreker is Teus Donk. De avond begint om 20:00 uur en de kerk is open om 19:30 uur.

Dubbelconcert met kerst
Op zaterdag 20 december wordt er een dubbelconcert-kerstpraise georganiseerd samen met de zangers Marcel en Lydia Zimmer (landelijk bekend van de opwekkingsconferentie en van diverse opwekkingsmuziek die ze hebben gemaakt). Het doel is om op deze dag ook veel geld op te halen voor Kinderdorp Hebron in Curacao.

’s Middags is er een kids-kerstpraise voor alle kinderen uit Papendrecht en omgeving, samen met Marcel en Lydia Zimmer en kinderkoor Friends uit Papendrecht. En ’s avonds een mooie kerstpraise met de eigen band en Marcel en Lydia Zimmer. Beide concerten zijn ook in de Sionskerk aan de Rubensstraat.

Meer informatie: www.praiseinpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.