Mega-tv voor open inloop Interval

01 oktober 2008
Mega-tv voor open inloop Interval

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin en wethouder mevrouw Zaal van jeugdzaken bezochten dinsdag 30 september de open inloop in Jeugdcentrum Interval. Zij onthulden een mega-tv die onder meer dankzij de Papendrechtse ondernemer Barend Romijn aan Interval werd geschonken. Het was deze avond niet zo heel druk vanwege het Suikerfeest en het slechte weer, maar de enkele jongeren die aanwezig waren, namen de TV enthousiast in gebruik. Na de onthulling draaide er een film en daarna stond er een Champions League-wedstrijd op het programma. De bedoeling is dat de tv tijdens de wekelijkse open inloop (elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur) aan gaat. Mits daar behoefte aan is uiteraard. Jongeren tussen 14 en 20 jaar zijn welkom om samen te tafelvoetballen, spellen te spelen, en nu dus ook films, voetbal e.d. te komen kijken. Normaliter komen er zo'n 30 jongeren op een avond. De entree is uiteraard gratis.

De reuze-TV is nu nog verborgen achter een spandoek

Burgemeester De Bruin en wethouder Zaal nemen de TV in gebruik.

In het midden Jasper 't Jong van Fa. Barend Romijn.

Burgemeester De Bruin doet een gezellig potje Rummikub

Wethouder Zaal is actief met tafelvoetbal...

..en communicatie-adviseur Wilma Havermans juicht na weer een doelpunt.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.