DeetosSnel kansloos tegen PKC

29 september 2008
DeetosSnel kansloos tegen PKC

PAPENDRECHT - “We spelen vandaag zonder Schot” zal de trainer/coach van DeetosSnel vooraf tegen de ploeg gezegd hebben en dat werd mogelijk wat al te letterlijk opgenomen door zijn team. Na 1-1 hield de productie van de Dordtenaren op en bleef er ruim 35 minuten een wat hatelijke 1 op het scorebord staan aan de bezoekerszijde.

Niet dat het zo hard waaide, maar het vizier bleek volledig in de war te zijn. Veel ballen haalden de korf niet eens, terwijl de rest afketste of uitdraaide. De spelers werden er zichtbaar moedeloos van. Uiteraard profiteerde PKC van deze tekortkoming aan Dordtse zijde door wel te blijven scoren. Bij rust stond er 8-1 op het scorebord.

Ook na de rust bleef het één richtingsverkeer. Bij 10-1 vond het volgestroomde balkon de vertoning iets te gênant worden en werd DeetosSnel aangemoedigd om nog maar eens tot scoren te komen. Uiteindelijk lukte dit (10-2) en snel daarna nogmaals (10-3). Maar verder konden de Dordtenaren toch niet terugkomen. PKC bleef scherp spelen en gemakkelijk tot scores komen.
Bij het eindsignaal stond er 18-7 op het scorebord.

Met het maximale aantal punten staat PKC na 4 wedstrijden superieur op de eerste plaats, maar het is maar de vraag in hoeverre dat iets waard is gezien de huidige competitieopzet. In ieder geval kan wel geconcludeerd worden, dat er goed gecombineerd wordt en er weer een hecht team binnen de lijnen staat, dat voor en met elkaar wil werken. Echt pieken deed de ploeg gelukkig tot nog toe niet, dat zou immers veel te vroeg in het seizoen zijn. Nog twee wedstrijden te gaan in deze competitieronde om des Keizers baard en dan kunnen we ons gaan opmaken voor de zaal. Daar zal moeten blijken hoe sterk de huidige selectie echt is.

Spannender was het bij PKC 2 tegen DeetosSnel 2. Hoewel erg nipt, wisten de GroenWitten de winst toch in Papendrecht te houden: 11-10.Ook PKC 3 en 4 hielden de punten in Papendrecht.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.