Kennismaken met Boerenkracht

29 september 2008
Kennismaken met Boerenkracht

PAPENDRECHT - Afgelopen week was het de landelijke week van de smaak. In het hele land werden proeverijen en andere acties met betrekking tot smaak gehouden. Ook in landwinkel de Fruitheerlijkheid kon er de afgelopen week geproefd worden. Er kon kennis gemaakt worden met een nieuw Landwinkelproduct; 'Boerenkracht'. Dit is een frisse fruitdrank die nieuwe natuurlijke energie geeft. Ook waren er appels van eigen boomgaard, 'Landwinkelstroop' en sap uit de 'Landwinkeltap' te proeven.

De afgelopen zaterdagen hebben de eko-kids (De jeugd van de Natuur- en Vogelwacht) een speurtocht gehad in de boomgaard. Er kwamen ongeveer 40 kinderen. Zij moesten 8 opdrachten uitvoeren. O.a. met behulp van de hierboven genoemde Boerenkrachtdrank hebben ze boomstam geworpen. Ook waren er reukpotjes waar ze aan mochten ruiken en dan moesten raden wat ze roken. In de opdrachten uitvoeren waren de kinderen erg goed.

De proeverijen waren een succes. De voorraad 'Boerenkracht' was al gauw op. Woensdag a.s. komt er een nieuwe voorraad. Mocht u nog willen proeven, dan kunt u deze week (vanaf woensdag) de smaken appel-blauwe bes en appel-framboos komen proeven. De Landwinkel is te vinden aan de Kerkbuurt 65.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.