Bekerdroom VV Papendrecht spat uiteen na strafschoppen

26 september 2008

PAPENDRECHT -  VV Papendrecht is er niet in geslaagd om de derde ronde van de KNVB Beker te bereiken. Op een sfeervol sportpark Slobbengors waar veel jeugdleden luidruchtig de spelers aanmoedigde sneuvelde Papendrecht na het nemen van strafschoppen. Papendrecht had het beste van het spel en kwam al na 10 minuten spelen op voorsprong door Giovanni Klaverweide. Hij rondde knap af bij de eerste paal. In de tweede helft kwam Haaglandia direct op 1-1 na een schitterend doelpunt van Quincy Allee. De bal verdween in de kruising. Papendrecht gaf nog steeds weinig kansen weg. In de eerste helft van de verlenging kwam Papendrecht op een riante voorsprong. Een vrije trap van Kenneth Klaverweide werd door invaller Samir Acharrat bij de tweede paal teruggekopt en vuil in de uiterste hoek binnen. Bij een uitval via Geert Bakker over links werd de bal hard voorgegeven op Giovanni Klaverweide. Simpel rondde hij af bij de tweede paal tot een 3-1 voorsprong.

In de tweede verlenging kwam Haaglandia nog langs zij. Hose werd diep gestuurd en kon voorzetten waarna Erkan Sensoy kon scoren. Vlak voor tijd ging het weer mis. Een vrije trap komt bij de tweede paal waar Soenil Malaha in tweede instantie de bal achter Kros weet te werken. Bij 3-2 kreeg Papendrecht nog een levensgrote kans via Samir Acharrat die de hoek voor het uitzoeken had maar de de bal in de handen van keeper Patrick de Groot mikt. Opvallend was de alle doelpunten aan de kant van het tweede veld werden gescoord. Dus niet richting kantine. Aan die zijde stond bijna elke aanvaller steevast buitenspel als de bal diep gespeeld werd! De noodzakelijk geworden strafschoppen werden wel aan die kant van het veld genomen. Papendrecht mistte de eerste twee terwijl Haaglandia er slechts een mistte. 
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.