Werkzaamheden Burgemeester Keijzerweg in volgende fase

26 september 2008

PAPENDRECHT - Precies volgens planning is fase 2a van de werkzaamheden aan de Burgemeester Keijzerweg afgerond. Maandag 30 september start fase 2b: asfalteringswerkzaamheden aan de noordkant van de Burgemeester Keijzerweg. Verkeer van de N3 naar de wijk Wilgendonk wordt hiervoor omgeleid via de Veerweg en de Cypressenlaan.

Tussen  donderdagavond 2 oktober 2008 en zondag 5 oktober 9.00 uur is het wegvak tussen de Kennedylaan/Platanenlaan en de rotonde Veerweg voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Veerweg, Vrijheer van Eslaan en de Kennedylaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.