Alex Verlek combineert coaching met buitensport

23 september 2008

PAPENDRECHT - Sinds eind 2007 is Verlek Coaching Works in Papendrecht gevestigd. Oprichter Alex Verlek vertelt enthousiast over zijn nieuwe bedrijf: “Als coach help ik mensen bij diverse vraagstukken en uitdagingen die ze aan willen gaan. Veel mensen ervaren bijvoorbeeld een onbalans tussen werk en privé. Ik kan helpen die balans te herstellen. Ik ondersteun mensen bij het richting geven van hun loopbaan,  als het werk te veel kopzorgen geeft, of als er behoefte is aan een sparringpartner. Het gaat om de individuele situatie van de cliënt en samen kijken we naar de persoonlijke aanpak. Ik stel daarbij vragen die tot meer zelfinzicht leiden en stimuleer mensen om de oplossingen zelf te vinden. Ik word over het algemeen ingezet door bedrijven maar ook diverse particulieren hebben gebruik gemaakt van mijn ondersteuning”.

Begeleidingstrajecten
Naast coaching biedt Verlek Coaching Works ook begeleidingstrajecten aan mensen die een burn-out hebben. Tijdens een persoonlijk traject staat het tot volledige rust komen in eerste instantie centraal. Pas daarna gaat men weer zoeken naar mogelijke activiteiten, in eerste instantie buiten het werk. Dat komt daarna weer. Stap voor stap wordt gewerkt aan het herstellen van de balans. Belangrijk punt daarbij is om de eigen valkuilen te leren ontdekken om een latere terugval te leren voorkomen. Ook geeft Verlek Coaching Works diverse trainingen, onder andere op het gebied van Leidinggeven, Samenwerken & Communiceren en Coaching.

Samenwerking met The Game WorX
Alex Verlek werkt nauw samen met echtgenote Daphne. Naast een baan in het onderwijs is ze al jaren actief in de buitensport. Daarin heeft ze veel uiteenlopende activiteiten gedaan; van abseilen tot schminken, van mountainbike tot toneel, van panna knock out tot oud Hollandse spelen. Als instructeur of projectcoördinator heeft ze in de afgelopen jaren een zeer brede ervaring opgedaan in dit vakgebied. Ze werkt momenteel voor een aantal opdrachtgevers maar in toenemende mate ook vanuit haar eigen bureau, The Game WorX. In dat kader verzorgt ze ook regelmatig de catering voor grote groepen bij evenementen. De ervaring en creativiteit van Daphne stellen haar in staat om met weinig middelen, in een korte tijd, onder uiteenlopende omstandigheden een leuke en/of leerzame activiteit neer te zetten.

Boogschietworkshop
Zo kan bijvoorbeeld met eigen materiaal een boogschietworkshop (handboog en kruisboog, zie foto) verzorgd worden, tochten met GPS-apparatuur uitgezet worden en beschikt men over diverse sport- en spelmaterialen. Alex gebruikt deze middelen regelmatig ook bij zijn coachingswerk en samen richten Daphe en Alex zich op het ontwikkelen en geven van trainingen die aangevuld kunnen worden met deze activiteiten.Deze activiteiten zijn overigens ook in te zetten als vergaderbreak of ter ondersteuning van een bedrijfsfeest.

Contact
Voor meer informatie kan de website van Verlek Coaching Works bezocht worden: www.coaching-works.nl of een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijke kennismaking. Op de website vind je ook een leuke, interactieve coachingtest die je in een paar tellen een eerste indruk geeft over jouw balans.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.