Blamage voor VV Papendrecht (za)

22 september 2008
Blamage voor VV Papendrecht (za)

PAPENDRECHT - In de eerste helft ging de wedstrijd tussen de Alblas en Papendrecht gelijk op. De Alblas had een klein veldoverwicht en kwam verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Kevin Dijk. De tweede helft gaf tot halverwege eenzelfde beeld. Kansen over en weer. Papendrecht maakte gelijk middels Fahrattin Basar (1-1). In de 66e minuut was nog een grote kans voor Papendrecht om op voorsprong te komen. Fedja kopte vanuit kansrijke positie over.

Een overtreding net over de middellijn was de inleiding tot het verval bij Papendrecht. De bal werd snel genomen, echter op de verkeerde plaats. De Alblas stond met twee tegen een en speelde het goed uit: Richard v.d. Berg scoorde beheerst de 2-1 in de 69e minuut. Acht minuten later was de wedstrijd gespeeld. Een corner werd niet goed weggewerkt en kwam in de schietgrage voeten van Marco van Vuren. Zijn "vlammende" schot trof doel: 3-1. Papendrecht was via Mehmet Epikten gevaarlijk. Een omhaal werd onder de lat weggekopt door een Alblas-verdediger.

Daarna was het open huis bij rood-zwart. De organisatie achterin was zoek. In de 83e minuut scoorde Danny de Ruiter wel de 4-1. In de 87e minuut gaat de Papendrecht-keeper na een corner onder de bal door en kan Richard v.d. Berg de 5-1 binnentikken. Fahrattin Basar incasseert zijn tweede gele kaart voor praten en kan vertrekken. In de blessuretijd wordt het nog erger. A-junior Nick Lakerveld scoort met een droge schuiver de 6-1 voor de Alblas dat de leiding in de klasse 3C overneemt van Pelikaan.

Papendrecht liet zich van zijn slechtste kant zien. Veelvuldig werd er uit frustratie gescholden naar de scheidsrechter, maar dat heeft natuurlijk geen zin.  En onderling staan de neuzen nog niet dezelfde richting op. Als spelers haast met elkaar op de vuist gaan na een gescoord (tegen)doelpunt, dan is dat een slecht voorteken voor de rest van het seizoen...   

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.