VV Papendrecht (zo) wint in thriller van Rosmalen

22 september 2008
VV Papendrecht (zo) wint in thriller van Rosmalen

PAPENDRECHT - VV Papendrecht ging gisteren goed van start in Rosmalen en had het betere van het spel. In de 15e minuut van de wedstrijd komt Papendrecht dan ook verdiend op voorsprong. Een scherpe voorzet van Giovanni Klaverweide wordt door Geert Bakker keihard in het doel gekopt: 0-1. De bal komt van de staander terug in het veld waardoor het leek alsof de bal tegen de paal was gekomen.

Papendrecht komt voor rust nog op een comfortabele 0-2 voorsprong. Vanaf zo’n 25 meter schiet Geert Bakker de bal snoeihard in de kruising achter een kansloze Rosmalen-keeper. In de tweede helft brengt OJC Rosmalen een extra aanvaller binnen de lijnen en speelt alles of niets. Bij een uitval komt Papendrecht doelman Kros goed zijn doel uit om de bal weg te trappen. Na deze actie wordt hij door spits Meeuwse vastgehouden en kan OJC de bal in het doel schieten. De scheidsrechter keurde het doelpunt tot afgrijzen van alles wat Papendrecht was toch goed. Het fysiek spelende OJC bracht nog een extra spits in het veld.

Papendrecht kreeg vlak voor tijd een dot van een kans op de 1-3. Verkeerd breed leggen van de bal met een paar man meer zelfs deed de kans opgaan in rook. Door de vele gele kaarten (7 om 7) en blessures werd 8 minuten blessuretijd bijgeteld. Aan het einde van de blessuretijd krijgt OJC een vrije trap te nemen net buiten het strafschopgebied. Meeuwse laat zich vallen en de scheidsrechter kent een pingel toe. Die wordt benut door van Morsel: 2-2. Vanaf de aftrap gaat Papendrecht naar voren en kan Giovanni Klaverweide net niet bij de bal. De keeper heeft de bal en Samir Acharrat hindert de keeper, waarna deze Samir tegen de grond duwt. Ook Papendrecht krijgt een strafschop die benut wordt door Samir Acharrat. Over de gehele wedstrijd gezien een verdiende overwinning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.