Jongeman valt van fiets

21 september 2008

PAPENDRECHT – Een jongeman is op zondag 21 september op de Burgemeester Keijzerweg van zijn fiets gevallen.

Hij mist enkele tanden en had een flinke snee in zijn kin. Hoe het kwam dat hij viel, is onbekend gebleven.

Agenten bestelden voor hem een taxi om hem naar de eerste hulp in Dordrecht te laten vervoeren. Juist toen zij de persoonsgegevens van de jongen wilden noteren, werden de agenten weggeroepen voor een andere melding.

Daardoor zijn de gegevens van de jongen onbekend gebleven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.