SWOP zoekt gastheren/gastvrouwen

18 september 2008
SWOP zoekt gastheren/gastvrouwen

PAPENDRECHT – De Stichting Welzijn Ouderen beheert twee gebouwen waar dagelijks activiteiten voor ouderen plaatsvinden zoals: biljarten, volksdansen, linedance, verschillende denksporten, kegelen en handwerken. Per toerbeurt werkt een team van 40 vrijwilligers achter het buffet om de bezoekers te voorzien van een kop koffie, thee of fris.
Voor het Dienstencentrum is de SWOP op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die het team op woensdagochtend wil komen versterken. Een buffetdienst loopt van 09.30 uur tot 11.30 uur en is in principe éénmaal in de drie weken. In vakantieperioden of in geval van ziekte kan het voorkomen dat er vaker een beroep op u wordt gedaan. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan de bezoekers, beheert u het buffet en de daarbij behorende werkzaamheden.
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met de SWOP, P.S. Gerbrandystraat 31, 615 47 41 (tijdens kantooruren) of kijk op www.swopapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.