Swingkapel Deesjafoe gooit de handdoek in de ring

16 september 2008
Swingkapel Deesjafoe gooit de handdoek in de ring

PAPENDRECHT - Na 2½ jaar heel veel plezier te hebben gehad, en een leuk stukje muziek te hebben neergezet, is helaas voor swingkapel Deesjafoe het doek gevallen, staat er te lezen op de website van de Papendrechtse kapel, www.deesjafoe.nl.

We informeerden bij Miranda Hoornweg en ze deelt het volgende mee: "Zeker, waren we goed bezig, we hadden leuke muziek, zagen er verzorgd uit. Maar….we stuiten op meerdere problemen zoals het feit dat we binnenkort geen oefenruimte meer hebben (nu hebben we een ruimte voor een vriendenprijsje). Een officiële ruimte kunnen we helaas niet bekostigen, mede doordat we te weinig leden hebben in de blazerssectie, dus kunnen we geen optredens meer aannemen en dus is er geen geld voor een oefenruimte. Etc. etc., dus de enige keuze was om te stoppen, wat ook wij met Deesjafoe heel erg jammer vinden."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.