VV Papendrecht behaalt eerste punten

15 september 2008
VV Papendrecht behaalt eerste punten

PAPENDRECHT - VV Papendrecht speelde op zondag 14 september z'n eerste thuiswedstrijd op Sportpark Slobbengors tegen Gemert.

Papendrecht speelde geconcentreerd en gaf weinig kansen weg aan de gasten.Na 10 minuten spelen kwam Papendrecht via Giovanni Klaverweide op een 1-0 voorsprong. Hij onderschepte zelf de bal en ging langs twee verdedigers. Met een gelukje prikte hij de bal binnen bij de eerste paal. Gemert was gevaarlijk met een schot net aast.

In het eerste 10 minuten na rust kreeg rood-zwart via Geert Bakkker (alleen op doel af) twee grote kansen, de keeper redde echter. In de 60e minuut was het Bas van der Reijken van Gemert die profiteerde van een slippertje in de verdediging. Zijn lobje ging over de keeper: 1-1.

In de 68e minuut liet Giovanni Klaverweide weer zijn hielen zien aan zijn directe tegenstanders. Alleen voor de keeper rondde hij fraai af: 2-1. En weer was Geert Bakker te snel voor de verdediging van Gemert, maar stuitte weer op de keeper. In de 75e minuut "kreeg" Gemert een cadeautje van de scheidsrechter, de strafschop belandde echter op de paal. Gemert kreeg ook in de tweede helft weinig kansen. Kenneth Klaverweide kreeg nog een schotkans in de laatste minuut, maar schoot over.

 
Op de foto een uitzinnige matchwinnaar Giovanni Klaverweide, in de armen van trainer Richard Middelkoop, na de beslissende goal.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.