Eerste regionale buurtbemiddelaarsdag

15 september 2008
Eerste regionale buurtbemiddelaarsdag

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag vond in Dordrecht de eerste regionale buurtbemiddelaarsdag plaats, een unieke bijeenkomst waar voor het eerst in Nederland buurtbemiddelingsprojecten van verschillende gemeenten samenwerkten.

Alle vrijwillige buurtbemiddelaars uit de gemeenten Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht beleefden een leerzame, stimulerende en gezellige dag met onder meer een elementenspel, clown-workshop, een stadswandeling door de Dordtse binnenstad en een barbecue.
 
Behalve het leerzame was de dag een gebaar van waardering naar de vrijwilliggers voor het vele en niet altijd even makkelijke werk, maar nuttige werk dat zij het afgelopen jaar verzetten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.