Vrouw schrikt en belandt in de sloot

12 september 2008
Vrouw schrikt en belandt in de sloot

PAPENDRECHT - Op de vroege morgen van vrijdag 12 september werden diverse hulpdiensten gestuurd naar de Parallelweg in Papendrecht. Aldaar lag een auto in de sloot. Een vrouw, (leeftijd onbekend) schrok van een automobilist die hard aan kwam rijden en verloor de controle over het voertuig en kwam in de sloot terecht.

Een takelbedrijf heeft het voertuig uit het water getakeld. Voor zover bekend is de vrouw niet gewond geraakt.

Foto: Kees Andriesse
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.