Shoebert's Schoenmode opent Outletstore

11 september 2008
Shoebert's Schoenmode opent Outletstore

PAPENDRECHT - Op donderdag 11 september 2008 opende Shoebert's Schoenmode om 9.00 uur haar Outletstore in het Brederodehuis op winkelcentrum De Meent in de voormalige winkel van Marit Schoenmode. De winkel is het eerste filiaal van Shoebert's Schoenmode, dat bekend is in de regio met haar hoofdvestiging op winkelcentrum Bieshof in Dordrecht.

Mirjam Verkaik is de manager van de vestiging in Papendrecht en vertelt enthousiast: "Vorige week woensdag kregen we de sleutel van de winkel. We hadden geluk dat we de schoenrekken zo konden overnemen en daardoor konden we in slechts een week tijd open gaan!
We leveren vooral de betere schoenmerken en in onze Outletstore bieden we de collectie van vorig jaar met kortingen tot liefst 70%. In eerste instantie blijven we hier twee maanden, maar als het goed gaat lopen, dan overwegen we zeker om permanent te blijven."

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.