144 kilometer per uur

10 september 2008

PAPENDRECHT – De bromfiets van een 18-jarige man uit Zwijndrecht is 6 september op de Veerpromenade in beslag genomen. Op de rollenbank bleek de maximumsnelheid van de bromfiets 144 kilometer per uur te bedragen. Bij een eerdere controle had de politie de indruk dat de bromfiets was opgevoerd.

De eigenaar werd daarom gesommeerd om zijn bromfiets naar het politiebureau te duwen om daar een test op de rollenbank af te nemen. In eerste instantie lukte dat niet, omdat de brommer niet meer wilde starten. Toen bleek dat de chokekabel was doorgeknipt, kon de test alsnog worden uitgevoerd en werd de hoge snelheid alsnog vastgesteld.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.