Starlight Papendrecht bestaat 1 jaar

09 september 2008
Starlight Papendrecht bestaat 1 jaar

PAPENDRECHT - Vorig jaar, 10 september 2008, is in Papendrecht de majorette/twirl vereniging Starlight Papendrecht van start gegaan. Onderleiding van Gina Schmitt, Cindy Loeve, Cindy van Ballegooijen en Angelique Vermeulen.

Het was een hele nieuwe ervaring. Ze waren wel bekend met het lesgeven, shows maken, straatoptredens en festivals, maar zelf een vereniging opstarten dat is toch heel iets anders. De naam met logo was snel bedacht. Starlight is de naam van een baton, en Papendrecht spreekt voor zich. Al voor dat ze gingen starten op 10 september 2007, hadden de eerste leden zich al aangemeld. Door de media aandacht is de majorette/twirl vereniging uitgegroeid tot in totaal 18 leden. De enthousiaste leden zijn in de leeftijd van 6 t/m 25 jaar. Iedere maandagavond om 18.30 uur wordt er hard getraind, maar wat vooral belangrijk is, iedereen doet dit op haar eigen tempo.

Dankzij het enthousiasme van de groep, zijn zij trots op het 1 jarig bestaan en dat moet gevierd worden. Dit is met de gehele vereniging gevierd in bowlingcentrum “De Bridge” in Papendrecht. Deze avond zijn zij fanatiek gestart met een uurtje bowlen en hebben daarna gezellig met elkaar gegeten. Het was een gezellige avond, waarin ook terug gekeken werd op het 1 jarig bestaan. Na afloop kregen alle leden een leuke attentie. Zaterdag 28 juni Powerpark was het eerste buiten optreden van de vereniging. Er werd een show gepresenteerd op de muziek van de Pirates of the Carribean, De Toppers en op de muziek van de Lion king. Verder konden alle kinderen die het leuk vonden meedoen met de workshop, de opkomst was boven verwachting. Het gebruik van de baton ,de bewegingen en danspasjes op het ritme van de muziek maken majorette/twirlen zo mooi en interessant om te zien. 

Er zijn nog steeds nieuwe leden die zich aanmelden. Na een lange vakantie en de feestavond moet er weer geoefend worden. Maandagavond 15 september om 18.30-20.30 uur  starten de lessen weer. Er zijn vier leeftijdscategorieën: Peewee 5-7 jaar, Preteen 8-10 jaar, Junior 11-13 jaar en Senior van 14 jaar en ouder. Om de nieuwe leden kennis te laten maken met majorette/twirl is het de eerste maand gratis. Starlight Papendrecht is te vinden in gymnastieklokaal Molenvliet aan de Stellingmolen 182.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.