Kop-staart botsing op A15

08 september 2008

PAPENDRECHT – Ter hoogte van de tijdelijke wegversmalling op de A15 in verband met wegwerkzaamheden, heeft zaterdagmiddag 6 september een kop-staart botsing plaatsgehad. De achterste auto kwam er vermoedelijk te laat achter dat de automobilist voor haar minder hard was gaan rijden. Remmen was nauwelijks nog mogelijk, waardoor de achterste auto op de voorste inreed.  De bestuurder van de voorste auto, een 47-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam klaagde over nekklachten en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 76-jarige bestuurster uit Bussum, die in de eerste auto reed, mankeerde niets. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.