Gelijke spelen voor VV Papendrecht

08 september 2008
Gelijke spelen voor VV Papendrecht

Papendrecht Za. speelde op zaterdag 6 september thuis tegen Dubbeldam. Papendrecht kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Ricardo Heerebrand. Hij kopte de voorzet van Fedja Mettes in een boogje over de Dubbeldam doelman. Vlak voor rust had Fedja de 2-0 op zijn schoen maar schoot over. In de tweede helft werden er ook heel weinig kansen gedreerd aan beeide kanten. Een voorzet van rechts werd niet goed verwerkt door de Papendrecht-goalie en kwam voor de voeten van Schellenbach. Het was een koud kunsje om toen de 1-1 binnen te schieten. Na een slechte voorbereiding een goed resultaat voor Papendrecht. Drie punten waren dichtbij maar ook verdiend geweest.

Papendrecht Zo. speelde op zondag 7 september in Tilburg tegen LONGA met 1-1 gelijk. Bij rust was het nog 0-0. Papendrecht kreeg de meeste kansen. LONGA de beste na een foutje in de verdediging. Den Dunnen haalde met een sliding de bal van de lijn. Papendrecht kreeg doede kansen via Robert-JAn de Vos maar ook via Giovanni Klaverweide. In de 78e minuut kwam rood-zwart op een 0-1 voorsprong. Via een pass van Robert-Jan de Vos kon Giovanni Klaverweide scoren. LONGA kwam sterk terug met vrije trappen er corners. Uit de laatste vrije trap, in de 95e minuut, kon de bal achter Kros worden geschoten nadat de bal niet goeg weggewerkt was. Een domper, waar drie punten in de knip waren. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.