Crea-club zoekt vrijwilligers

05 september 2008

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval is op zoek naar vrijwilligers voor de Crea-club. Deze club vindt plaats op de woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op het programma staan veelal knutsel-activiteiten die de kinderen mee naar huis nemen. We zoeken mensen die creatief zijn en goed met kinderen kunnen werken. Heeft U tijd en zin om hier aan mee te werken ? Het seizoen start ( bij voldoende vrijwilligers ) weer op woensdag 17 september a.s. Aanmelden kan bij jeugdcentrum Interval (Frank de Boer) op telefoonnummer 078-6150993. Voor meer info over Interval kan men kijken op de website van het centrum ; www.papendrecht.nl/interval .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.