Hardlopen en wandelen tijdens de 7e WIM HOL Memorial Loop

01 september 2008
Hardlopen en wandelen tijdens de 7e  WIM HOL Memorial Loop

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 september organiseert av Passaat in Papendrecht de 7e Wim Hol Memorail, onderdeel van het Univé Grote Rivieren loopcircuit 2008.
Deze sfeervolle wedstrijd, welke is vernoemd naar de helaas veel te vroeg overleden trainer Wim Hol, gaat over afstanden van 10 Engelse Mijl voor wedstrijdlopers en 5 of 10 Engelse Mijl voor prestatielopers. Het parcours van de 10EM loopt over de loopbrug via Sliedrecht door Wijngaarden, langs de N214 en via de witte Brug over het Wilgenpad terug naar de atletiekbaan van av Passaat, terwijl de 5 EM over de loopbrug direct naar en langs de N214, de Witte Brug en over het Wilgenpad terug gaat naar de atletiekbaan.
Ook dit jaar wordt deze loop aangevuld met mooie wandeltochten door de Alblasserwaard, welke ook geschikt zijn voor Nordic Walking lopers.

Na afloop is er een verloting waarbij de Sliedrechtse en Papendrechtse middenstand hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel.  Aansluitend is de prijsuitreiking voor de diverse leeftijdscategorieën wedstrijdlopers. Voor alle deelnemers is er een  herinnering.

Starttijden en afstanden:
Tussen 9:00 en 11:00 uur kan gestart worden voor een wandeltocht over 5, 10, 15, 20 of 25 km.
12:45 uur Prestatieloop over 5 Engelse mijl en om 14:00 uur – Wedstrijd/prestatieloop over 10 Engelse mijl.
Voorinschrijven via www.inschrijven.nl tot en met 8 september.
Na-inschrijven in de kantine van de atletiekvereniging av PASSAAT tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd of prestatieloop.

Kosten: Prestatieloop 5 EM en Wedstrijd-/prestatieloop 10 EM   €6,00,  wandeltochten  €2,00
Informatie: Els Verberkmoes tel.: 078-6150417 via mail:  inschrijven@avpassaat.nl of via de website www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.