Laatste zomeravondconcert in muziektent groot succes

01 september 2008
Laatste zomeravondconcert in muziektent groot succes

PAPENDRECHT - Het laatste zomeravondconcert van 2008 in de Muziektent van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht werd evenals de vorige twee concerten van 2008 omlijst door prachtig weer, wat veel bezoekers naar de monumentale muziektent lokte.
De band Savonds Als Het Donker Wordt speelde veel herkenbare nummers, wat door het talrijke publiek zeer werd gewaardeerd. Rustige luisternummers voerden de boventoon, waarbij vooral de zuivere zang van de vijf mannen veel bewondering oogstte.
De line-dance groep The Western Dancers verzorgde een paar aandachtig bekeken demonstraties.

Voor de mini-workshop, waarbij het publiek mocht meedansen, waren minder liefhebbers,  dat lag overigens niet aan de duidelijke uitleg van dansgroepleidster Isabella Beekman.
Na nog een laatste sessie van Savonds Als het Donker wordt, ontkwam ook deze band niet aan een toegift, waarna het publiek zeer tevreden huiswaarts toog.

Voor de vrijwilligers van Dorpsbehoud wachtte toen nog een hele klus: het afbreken van de grote koek-en-zopietent en het opbergen van alle benodigdheden tot volgend jaar.
Zoals door de voorzitter van Dorpsbehoud reeds aangekondigd, bestaat de muziektent dan 60 jaar en dat zal grootscheeps worden gevierd. Al met al een  succesvolle afsluiting van een reeks zeer gevarieerde concerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.