Open huis Fruitkwekerij Korteland

20 augustus 2005
Open huis Fruitkwekerij Korteland

Papendrecht, 25 augustus 2005 - De boomgaard van Fruitkwekerij Korteland bestaat 80 jaar en dat werd gevierd met de eerste open dag sinds Jan Korteland zo'n 15 jaar geleden de fruitkwekerij van z'n vader overnam. Hij gaf aan deze eerste open dag als een soort test te zien, maar gezien de vele bezoekers en enthousiaste reacties zal dit waarschijnlijk wel vaker worden georganiseerd. Er kwamen deze dag naar schatting meer dan 1000 bezoekers een bezoek brengen aan de beroemde boomgaard.

Velen waren al jaren klant, maar hadden nog nooit de boomgaard zelf gezien. Men was toch wel verrast over het grote aanbod. Er was zelfs een prijsvraag uitgeschreven waarin men mocht raden hoeveel bomen en struiken er in de boomgaard staan. Meer informatie over de fruitkwekerij is te vinden op www.fruitheerlijkheid.nl

Wandelen door de boomgaard

Echte honing proeven bij de imker

Schilderen in de appeltuin

Rondje rijden op de pony

Welk hokje kiest de cavia?

En mandolinemuziek op de achtergrond

Ook Stichting Dorpsbehoud was aanwezig

...en Gemiva (activiteitencentrum Spoorzicht)
en Thieme's Echte Thee

Hobbyhoutdraaier Adrie Bezemer.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.