Rijdende Rechter moet oordelen over muziektent

26 augustus 2008
Rijdende Rechter moet oordelen over muziektent

PAPENDRECHT - Pieter Dijkstra, de jeugdige Papendrechter was maandagmiddag 26 augustus in een felle discussie geraakt met Margré van Wijngaarden, voorzitter van stichting Dorpsbehoud. En dat wel om de volgende vraag: Waarom mogen kinderen niet spelen in de muziektent? Nadat Pieter diverse keren door de stichting was weggestuurd besloot hij een brief te schrijven naar de Rijdende Rechter. Mr. Frank Visser luisterde aandachtig naar de argumenten van de 2 partijen. Pieter had het niet makkelijk tijdens de discussie, waarbij de emoties hoog opliepen. Met name vanuit de zaal kwamen vervelende verwijten naar hem toe totdat het hem uiteindelijk teveel werd. Maar ook Margré kon uiteindelijk haar ogen niet droog houden. Mr. Frank Visser zal 15 oktober in de Zaandamse studio uitspraak doen omtrent de kwestie. De TV-uitzending zelf zal waarschijnlijk een maand later zijn.

In het midden Margré van Wijngaarden en Pieter Dijkstra

Een volle zaal in De Palm


De muziektent waar het om draait

© fotografie: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.