Grote werkzaamheden Burgemeester Keijzerweg

22 augustus 2008
Grote werkzaamheden Burgemeester Keijzerweg

In de periode tussen 25 augustus en eind december 2008 worden door en namens de gemeente Papendrecht verkeers- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op een gedeelte van de Burgemeester Keijzerweg (tussen de rotonde Veerweg en de Kattestaart). Weggebruikers kunnen hiervan hinder ondervinden.

De maatregelen zijn vooral bedoeld om de bereikbaarheid en de doorstroming van verkeer en openbaar vervoer te bevorderen. Tegelijkertijd wordt groot onderhoud gepleegd. Aan de uitvoering van de verkeers- en onderhoudsmaatregelen ging een uitgebreid inspraaktraject vooraf.

Gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden
De Burgemeester Keijzerweg vormt een belangrijke verbindingsweg. Om het verkeer zo min mogelijk overlast te bezorgen, worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. De verbinding tussen de N3 en rotonde Veerweg blijft vrijwel de gehele periode in twee richtingen voor het verkeer beschikbaar. Het verkeer wordt een bepaalde periode in twee richtingen over de zuidelijke respectievelijk de noordelijke rijbaan geleid. De verkeerslichten op het kruispunt met de Kennedylaan-Platanenlaan worden tijdens de werkzaamheden buiten werking gesteld. Afslaand verkeer van en naar de Kennedylaan en Platanenlaan wordt beperkt. Voor fietsers en voetgangers worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst.

Fase 0 start maandag 25 augustus. Bij de rotonde Veerweg/Burgemeester Keijzerweg wordt dan een tijdelijke weg en een doorsteek door de middenberm gemaakt. Donderdag 28 en vrijdag 29 augustus wordt een gedeelte van de zuidelijke rijbaan (tussen Platanenlaan en rotonde Veerweg) tussen 09.30 en 15.30 uur afgesloten. Verkeer wordt via de Kennedylaan – Vrijheer van Eslaan omgeleid.
(Dit overigens in tegenstelling tot de vermelding in het Gemeentenieuws van 20 augustus dat de noordelijke rijbaan zou worden afgesloten.)
Een omleiding is ter plaatse met borden aangegeven.

Fase 1 (aanleg busbaan nabij rotonde Veerweg) start maandag 1 september en duurt tot en met vrijdag 5 september. Ook in deze fase wordt het verkeer met behulp van bebording langs de werkzaamheden geleid.

De daarop volgende fasen worden steeds in het Gemeentenieuws en op deze website aangekondigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.