De Rijdende Rechter komt naar de muziektent

18 augustus 2008
De Rijdende Rechter komt naar de muziektent

PAPENDRECHT - Op maandag 25 augustus komt het team van de Rijdende Rechter onder leiding van Mr. F.M. (Frank) Visser naar Papendrecht. De Rijdende Rechter is een zeer populair televisieprogramma van de NCRV.

Mr. Visser is verzocht een oordeel te geven over een verschil van mening tussen:
 - de eiser, een jeugdige bewoner van de wijk ’t Eiland, (die van mening is, dat de muziektent vrij toegankelijk moet zijn) 
- de gedaagde, Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, eigenaar van de muziektent (die vindt dat zij het recht heeft de muziektent tot verboden gebied te verklaren in het algemeen en voor spelende kinderen in het bijzonder).

Nadat beide partijen zijn geïnterviewd in een besloten sessie, zal Mr. Visser samen met partijen een bezoek aan de muziektent brengen om de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens zal een hoorzitting worden gehouden in de grote zaal van De Palm aan de  van der Palmstraat 3.  Belangstellenden zijn hierbij uiterlijk om 16.15 uur van harte welkom. Alle aanwezigen zullen in de gelegenheid zijn een (zinnige) bijdrage te leveren aan de discussie over dit geschil.

Mr. Visser zal op 15 oktober 2008 zijn uitspraak doen in de Taets Studio te Zaandam. Het tijdstip waarop de uitspraak zal worden gedaan is momenteel nog niet bekend. Ook bij deze uitspraak is iedereen van harte welkom. Het is partijen niet toegestaan voorafgaand aan de zitting in het openbaar uitspraken te doen over dit geschil.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.