Zangers gezocht voor groot projectkoor

18 augustus 2008

PAPENDRECHT - Van 17 tot en met 21 december 2008 komt de bekende Amerikaanse gospelzanger Graham Kendrick- schrijver van liederen als “Heer uw licht en uw liefde schijnen”, “God is goed” en “Hij kwam bij ons heel gewoon”- samen met zijn geweldige band en solisten naar Nederland met een prachtige nieuwe kerstmusical: “Dreaming of a Holy Night”.
Op woensdag 17 december vindt deze imposante musical plaats in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat.

Een musical over Hoop, Vrede en Herstel. Dit waren de dromen van mensen 2000 jaar geleden maar ook vandaag klinken deze woorden ons bekend in de oren. Hoort God ons roepen?

Kerstfeest is de tijd waarin het voor ons misschien een klein beetje gemakkelijker is om je een betere wereld te kunnen voorstellen. Onze hoop wordt realiteit in de geboorte van onze Heer Jezus Christus. Toch gaat het verhaal van Zijn geboorte niet alleen over mysterie en verwondering, maar ook over echte worstelingen van gewone mensen- in het bijzonder in de karakters van Maria, Jozef, Elizabeth en Zacharias. Midden in hun dilemma’s, teleurstellingen en het drama dat zich rondom hen ontvouwde, droomden ze van een betere wereld, net als zo velen van ons vandaag nog doen…

Zing mee!
The Choir Company nodigt je van harte uit om mee te zingen in één van de 5 projectkoren en deel te worden van de internationale cast.

Repetities (19.30 uur – 22.00 uur).
Donderdag 13 november, donderdag 27 november en donderdag 11 december.

Alle repetities vinden plaats in De Koningskerk, Stieltjesstraat 30, 3071 JX in Rotterdam.
Per concert kunnen 75 zangers en zangeressen meedoen.

Doe mee en schrijf je vandaag nog in!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.