Snelheidscontrole N3: 1 op de 4 rijdt te hard

12 augustus 2008

PAPENDRECHT – De politie constateert dat 1 op de 4 weggebruikers nog steeds te hard rijdt op de N3 (richting Papendrecht) waar momenteel wegwerkzaamheden plaatsvinden.

Sinds afgelopen zondag controleert de politie op verzoek van Rijkswaterstaat de (tijdelijke) maximumsnelheid van 50 km per uur. Deze snelheid is ingesteld vanwege de werkzaamheden en de veiligheid van de werknemers. De politie blijft controleren zolang de werkzaamheden plaatsvinden en adviseert een ieder zich te houden aan de snelheid van 50 km per uur!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.