VV Papendrecht wint Han Matena Bokaal

11 augustus 2008
VV Papendrecht wint Han Matena Bokaal

De zondagvoetballers van VV Papendrecht hebben de 2e editie van de Han Matenabokaal gewonnen. Zondag-eersteklasser Unitas werd in een aantrekkelijke finale verslagen met 6-3 en zodoende profiteerde de ploeg optimaal van het thuisvoordeel. Voor Papendrecht scoorden Bas Verhoeven, twee maal Robert Jan de Vos, Geert Bakker, Kenneth Klaverweide en Patrick de Klerk. VV Papendrecht bereikte moeizaam de finale met een 3-2 overwinning op zaterdag-eersteklasser Nieuw-Lekkerland.

De eindstand is als volgt:
1. Papendrecht zo., 2. Unitas, 3. Nieuwerkerk, 4. Nieuw- Lekkerland, 5. Schelluinen, 6. Papendrecht za., 7. Sliedrecht en 8. Drechtstreek.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.