Wateroverlast in de parkeergarage

08 augustus 2008
Wateroverlast in de parkeergarage

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 augustus 2008 sprong de riolering in de parkeergarage aan de Weteringsingel. De melding van de brandweer was om 15.22 uur, maar deze kon er weinig aan doen. Alleen de SVD van de brandweer is ter plaatse geweest.

Over bijna de gehele parkeergarage stond een plas water van enkele centimeters: genoeg voor een paar natte voeten.

 

De lekkende riolering

Het water spuit er met flinke kracht uit.

Inmiddels een paar centimeter water
© fotografie: Sjoerd de Vos
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.