Zomerpret bij Rommeldam

07 augustus 2008
PAPENDRECHT - Er zijn vele activiteiten voor kinderen van 6 tot 14 jaar in en om Jeugdcentrum Interval.
 
De burgemeester opent op maandag 25 augustus om 10.00 uur deze 37ste editie van Rommeldam.  Van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29 augustus van 10.00 tot 15.00 uur kun je je weer heerlijk uitleven tijdens Zomerpret bij Rommeldam.
Een greep uit de vele activiteiten: bloemschikken, knutselen, naaien, verven, kaarten maken, je kunt je laten schminken. Zelf hamer en spijkers hanteren in de timmerstraat, vlechtjes laten maken in je haren, Er komt een ballonartiest. En er is een echte bioscoopzaal ingericht, waar je even heerlijk kan bijkomen van alle drukte en de leukste films kunt bekijken.
Kortom, een week vol zomerpret.
 
De entree bedraagt € 2,- per dag. Je kunt voor € 0,60 een snoepkaart kopen. Met deze snoepkaart kun je snoepjes, limonade en een koek kopen. Verder zijn er in het eetcafé ook poffertjes, tosti’s, broodjes frikadel en ijsjes te koop. Op dinsdag, donderdag en vrijdag kun je jezelf trakteren op een suikerspin
 
Workshops
Altijd al een rap-artiest willen zijn. Op dinsdag kun je deelnemen aan een workshop rappen. En je eigen song maken. Ook kun je je uitleven tijdens een workshop streetdance, waar je de kneepjes van het “straat dansen” kunt leren. Jongleren, acrobatiek. Iets voor jou. Woensdag de hele dag door is er een circusworkshop. En woensdagmiddag swing je lekker mee op de muziek van een echte dj.
Let wel even op, want voor de workshops moet je je op de dag zelf aanmelden.
 
Skaten
Op dinsdag en woensdag staat skaten in het skatepark op het programma. Op de dag zelf kun je je inschrijven voor een skate workshop. Vergeet niet je eigen inline-skates mee te nemen en vergeet ook niet voldoende bescherming mee te nemen.
 
Donderdag 28 augustus
Op donderdag 28 augustus worden naast de activiteiten in Interval zelf ook in zwembad de Hooght activiteiten georganiseerd, tijdens de zwemuren vanaf 10.00 uur tot ongeveer drie uur. Er is een springkussen, een stormbaan, de sport- en spelbus komt langs en de hele dag door kun je meedoen aan héél veel spelletjes. Je betaalt alleen de kosten van een zwemkaartje.
 
Helpende handen
Rommeldam is nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de vele activiteiten. Jong of ouder, het maakt niet uit. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Als je nog wat tijd over hebt, kun je je als vrijwilliger melden bij Ilonka van den Adel-Boer, telefoon 06 266 50 505.
 
Informatie
Voor vragen over Rommeldam kun je contact opnemen met Interval, telefoon 6150993. Interval ligt aan de Lange Tiendweg in Papendrecht, naast het zwembad.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.