Inbraak in winkel aan de Veerpromenade

01 augustus 2008

PAPENDRECHT – In de nacht van donderdag 31 juli op vrijdag 1 augustus is ingebroken in een winkel aan de Veerpromenade.

De inbraak werd vrijdagochtend ontdekt bij binnenkomst. De daders zijn binnengekomen via de bevoorradingsingang.

In de winkel werd de inhoud van de kassalade en een kluis met daarin een aanzienlijk geldbedrag weggenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak. Getuigen die iets verdachts gezien hebben in de nacht van donderdag 31 juli op vrijdag 1 augustus in de omgeving van de Veerpromenade worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.