De Ondernemersprijs Drechtstreek

23 juli 2008

DRECHTSTEDEN - Vindt u zichzelf een succesvolle jonge ondernemer, of kent u een dergelijke ondernemer? Stel hem, haar of uzelf dan kandidaat voor de Ondernemersprijs Drechtstreek 2008!

Zowel de winnaar als de runners-up krijgen gratis publiciteit en een bedrijfsfilm. De winnaar ontvangt bovendien een trofee. Alle ondernemers die tussen 1998 en 2006 in de regio Drechtstreek een bedrijf gestart zijn of overgenomen hebben, kunnen meedoen. Voor 2008 luidt het thema succesvol jong ondernemen. De deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiën en persoonlijke kenmerken.

De Ondernemersprijs Drechtstreek is een initiatief van de Kamer van Koophandel Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Verstegen Accountants en Belastingadviseurs te Dordrecht. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de KvK Rotterdam in Schouwburg Kunstmin van Dordrecht op dinsdag 6 januari 2009.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.