Vacature docent Club Extra

21 juli 2008

Gymnastiekvereniging Olympia en de gemeente Papendrecht zoeken een docent Club Extra. Club Extra is een bijzonder bewegingsprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar met een motorische achterstand. In een groep van maximaal 10 leerlingen krijgen de kinderen veel individuele aandacht en beoefenen zij de grondvormen van bewegen, zodat zij hun niveau spelenderwijs kunnen verbeteren. Gemiddeld blijven de kinderen twee jaar bij Club Extra, waarna ze voldoende vaardigheid hebben om zich aan te sluiten bij een lokale sportvereni ging. Club Extra is éénmaal per week vanaf 1 september (niet tijdens de schoolvakanties). Als docent Club Extra bent u sportinstructeur (ALO/CIOS). U bent bereid de cursus Club Extra via MEE Zuid-Holland te volgen.

Indien u belangstelling heeft voor deze functie, kunt u reageren door een mail te sturen naar h.vdam@papendrecht.nl of bellen naar 641 83 12 en vragen naar de sportconsulent. De werkovereenkomst zal tussen de vakleerkracht en Gymnastiekvereniging Olympia getekend worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.