Steigermateriaal gestolen

19 juli 2008

PAPENDRECHT – Agenten hebben twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal van steigermateriaal.

Ze controleerden op zaterdagmorgen 19 juli 2008 op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht een bestelbus die te zwaar beladen was.

De twee inzittenden mochten niet verder rijden voordat ze een deel van de lading hadden uitgeladen. Maar nadat de politiebus verder reed gingen de verdachten ook weg.

Politiemensen zetten daarom de bus weer aan de kant bij de N3 in Dordrecht. Ze hielden de twee mannen van 36 en 38 jaar uit Rotterdam aan. Later vertelden de twee dat ze het steigermateriaal gestolen hadden in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.