Nieuwe locatie Papendrechtse weekmarkt

15 juli 2008

PAPENDRECHT - De marktkooplui die elke dinsdag trouw hun koopwaar aanbieden op de Papendrechtse markt, hebben de afgelopen maanden behoorlijk wat overlast ondervonden van alle werkzaamheden op en rond het marktplein.

Het werk is nog lang niet afgerond, maar voor de marktlieden is de grootste last wel achter de rug.
Op dinsdag 15 juli kon de markt zijn nieuwe definitieve plek innemen.

Dichter tegen het winkelcentrum, zodat winkelend publiek in één moeite ook boodschappen op de markt kan doen.

Dit werd op een bescheiden manier gevierd met koffie, thee en een lekkernij voor alle grote en kleine bezoekers. Kinderen werden prachtig geschminkt door Face to Feest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.