PKC huldigt kampioenen op Medal Plaza

14 juli 2008

Zaterdag 12 juli 2008 organiseerde PKC/LukassenBoer een gezellige familiedag op de eigen accommodatie. Men kon er koppelschieten, barbecuen en er was een feestavond. Dit alles als afsluiting van het seizoen.

Tijdens het koppelschieten, omstreeks 14.00 uur, werden alle veldkampioenen op gepaste wijze gehuldigd. Er waren dit veldseizoen 28 ploegen kampioen geworden, namelijk A3, A6, B2, B4, B7, B8, C2, C4, C5, C6, C8, C9, D1, D2, D3, D4, D5, D6, D7, D8, E3, E5, E7, F2, F5, F6, F7 en F8. Een hele prestatie van alle spelers en trainers.


Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.